Prijzen & beschikbaarheid

 Prijzen

De kosten voor de villa bedragen in het laagseizoen: € 525,- per week en in het hoogseizoen (15 juni t/m 15 september en 15 december t/m 15 januari): € 585,- per week.

Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op 2 personen. Bij meerdere personen geldt een toeslag van € 10,- p.p. per dag (max. 6 personen).

Bij verblijf korter dan een week zullen dagprijzen berekend worden. Neem hiervoor contact met ons op. 

 

U wordt opgehaald van, en weer teruggebracht naar de luchthaven (± 20 minuten rijden).

Tevens is het gebruik van beddengoed, hand- en baddoeken inclusief de huurprijs.

Overdag is er een "pembantu" aanwezig. Zij zorgt voor het onderhoud van de villa en maakt de bedden op. Ook kan zij voor u koken. U haalt dan zelf de ingrediënten of geeft haar geld mee om de boodschappen te doen.

 

De prijzen zijn exclusief energiekosten. Deze worden bepaald aan de hand van de actuele meterstand en dienen ter plekke bij vertrek te worden voldaan. U moet bij normaal gebruik rekenen op ongeveer € 35,- per week.

Voor het drinkwater staat er een dispenser voor koud, normaal en bijna kokend water. Ook hiervoor vragen wij een kleine bijdrage afhankelijk van het gebruik (ong. € 2,50 per vat van 19 liter).

Tevens wordt er "toeristenbelasting" geheven. Deze bedraagt voor de hele periode Rp. 25.000 (ong. € 1,60) per persoon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reservering

Bij reservering geldt een aanbetaling van 40%, binnen 2 weken te voldoen na boekingsdatum. Na ontvangst van uw aanbetaling is uw boeking definitief en krijgt u daarover bericht. Restitutie is daarna niet meer mogelijk. Het resterende bedrag dient uiterlijk 6 weken voor vertrek te zijn voldaan.

 

Voor een annulering- en reisverzekering dient u zelf te zorgen en raden wij ten zeerste aan.

 

Een visum is niet nodig indien u korter dan 30 dagen gaat. Bij een langer verblijf dan 30 dagen dient u een visum aan te schaffen via de Indonesische ambassade in Den Haag (maximaal 60 dagen; ± 50 US dollar).

Houdt er rekening mee dat uw paspoort nog een half jaar geldig moet zijn bij terugkomst in Nederland en neem enkele kopieën mee.