top of page

Prijzen & beschikbaarheid

Prijzen

De kosten voor de villa bedragen in het laagseizoen: € 525,- per week en in het hoogseizoen (15 juni t/m 15 september en 15 december t/m 15 januari): € 595,- per week.

Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op 2 personen. Bij meerdere personen geldt een toeslag van € 10,- p.p. per dag (max. 6 personen).

Bij verblijf korter dan een week zullen dagprijzen berekend worden. Neem hiervoor contact met ons op. 

 

Bij een verblijf van een week of langer wordt u opgehaald van, en weer teruggebracht naar de luchthaven (± 20 minuten rijden).

Tevens is het gebruik van beddengoed, hand- en baddoeken inclusief de huurprijs.

In de ochtend is er een "pembantu" aanwezig. Zij zorgt voor het onderhoud van de villa en maakt de bedden op. Ook kan zij voor u koken. U haalt dan zelf de ingrediënten of geeft haar geld mee om de boodschappen te doen.

 

De prijzen zijn exclusief energiekosten. Deze worden bepaald aan de hand van de actuele meterstand en dienen ter plekke bij vertrek te worden voldaan. U moet bij normaal gebruik rekenen op ongeveer € 35,- per week.

Voor het drinkwater staat er een dispenser voor koud, normaal en bijna kokend water. Ook hiervoor vragen wij een kleine bijdrage afhankelijk van het gebruik (ong. € 2,50 per vat van 19 liter).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reservering

Bij reservering geldt een aanbetaling van 40%, binnen 2 weken te voldoen na boekingsdatum. Na ontvangst van uw aanbetaling is uw boeking definitief en krijgt u daarover bericht. Restitutie is daarna niet meer mogelijk. Het resterende bedrag dient uiterlijk 6 weken voor vertrek te zijn voldaan.

 

Voor een annulering- en reisverzekering dient u zelf te zorgen en raden wij ten zeerste aan.

 

Nu Bali weer makkelijker bereikbaar is na de Covid-pandemie zijn er veranderingen gekomen in de visa.

Vereisten en benodigdheden om Indonesië binnen te komen:

 

​Sinds 9 juni 2023 is de vaccinatieverplichting om Indonesië binnen te komen afgeschaft. Ook hoeft de Satusehat-app niet meer worden gedownload. Hoewel dus niet meer verplicht worden Covid-vaccinaties nog wel aangeraden door de Indonesische autoriteiten.

 

  • Het gratis stempeltje bij binnenkomst bestaat niet meer. Bij verblijf van niet meer dan 30 dagen is een Visitor Visa (VoA of Visum on Arrival) nodig. Deze kan worden aangeschaft voor Rp. 500.000 (ca € 30,-) per persoon bij aankomst op het vliegveld. Betalen kan cash in Euro’s, US dollars of Rupiahs. Pinnen of met creditcard is niet mogelijk. Het Visitor Visa kan ook via internet van te voren worden aangeschaft als eVoA (niet eVisa!!, deze is veel duurder) en zelfs met 30 dagen elektronisch worden verlengd via https://molina.imigrasi.go.id./

 

  • Voorheen moest er in het vliegtuig een formuliertje worden ingevuld aangaande de bagage (Customs Declaration). Dit is nu veranderd. Wanneer u nu langs de douane gaat dient u met een QR-code uw bagage in te klaren. Vanaf 48 uur voor aankomst kunt u via https://ecd.beacukai.go.id/ de bagage-gegevens invullen en de QR-code aanmaken. Dit kan eventueel ook op de luchthaven zelf maar kost meer tijd met in de rij staan.

  • Sinds 14 februari 2024 moet er een toeristenbelasting van Rp. 150.000 (± 9 euro) worden betaald om op Bali te komen. Dit moet van te voren worden geregeld via de app Love Bali of via de website https://lovebali.baliprov.go.id

 

20190502_201450.jpg
bottom of page